Sportskorna på rea, billiga sportkläder online - Tunaskolan1-4c.se
 • Välkommen, Gäst
 • |
 • Registrera dig
 • /
 • Logga In
 • 0

  Min väska
  Total SEK0.00

  Kategorier

  Fjällräven Re-Kånken Mini Un Blue - Ryggsäckar - Barn 8DX133520310230

  SEK1,785.81  SEK570.97
  Spara: 68% mindre

  • Artikelnr: M384684
  • 106 antal i lager
  Lägg i korgen:


  Specialversion av den klassiska Kånken-ryggsäcken från Fjällräven till barn, tillverkad i polyester som är återvunnet från plastflaskor. Ryggsäcken har fått sin färg genom SpinDye-teknologi som radikalt reducerar mängden av vatten, energi och kemikalier. Teknologin innebär att färgen tillsätts redan i processen då tråden spinns istället för att det spunna tyget doppas i stora bad med kemikalier. På det viset sparar man även stora mängder vatten och energi. 
  Kånken Mini är redan i originalutförandet en produkt som gör ett relativt litet avtryck på miljön, men när idén kom upp att göra den ännu mer hållbar gällde det att förnya produktionsprocessen för att minimera dess ekologiska fotavtryck.
  Kånken Mini är designad med en stor öppning till huvudfacket, som gör det enkelt att packa in och ut ryggsäcken. Två praktiska sidofickor och en liten ficka med dragkedja framtill gör att du enkelt förvarar tillbehör du vill ha nära till hands. Bärsystemet är enkelt men funktionellt med handtag upptill och smala, justerbara axelremmar. En medföljande sittdyna i skumplast förvaras i den invändiga ryggfickan där den hindrar innehållet i ryggsäcken från att trycka mot ryggen – och alltid finns till hands för en sittpaus, var du än befinner dig.
  I slutet av 1970-talet kom rapporter om att allt fler barn drabbades av ryggont av de axelremsväskor som då var på modet. För att hjälpa till att förebygga ryggproblem skapade Fjällrävens Åke Nordin en lätt, slitstark och enkel ryggsäck med gott om plats för skoldagens alla förnödenheter. Kånken lanserades 1978 i samarbete med Svenska Scoutförbundet. Drygt 35 år senare har Kånken rätat ut miljontals ryggar och blivit en av Fjällrävens mest populära produkter.
  ·SpinDye-teknologi som reducerar mängden av vatten, energi och kemikalier
  ·Tillverkad av polyester från plastflaskor
  ·Stor öppning med dragkedja till huvudfacket
  ·Två öppna sidofickor
  ·Liten ficka med dragkedja i front
  ·Sittdyna i skumplast
  ·Broderad logga
  ·Namnlapp i huvudfack
  ·Material : 100% Polyester
  ·Dimensioner : 29 x 20 x 13cm (HxBxD)
  ·Volym : 7L
  ·Vikt : 260g